Domnițele râului s-au răzbunat după eșecul din tur

3 minute de citit
- Publicitate -
Cu un echilibru de 5 la 5 al meciurilor câștigate față de cele pierdute, “domnițele râului” și-au propus în duelul cu formația piteșteană victoria, un succes care să răzbune eșecul din tur din Trivale, 0-5 suferit pe 16 septembrie 2023.
Dacă în tur F.C. Argeș reușea până la pauză să înscrie doar de două ori, în meciul de astăzi de la matineu, elevele lui Daniel Lupuți reușeau în primele 45 de minute de joc să perforeze buturile formației vizitatoare de patru ori, clarificând într-o mare măsură formația în contul căreia vor intra cele trei puncte puse în joc.
Cu o apărare sigură, un mijloc robust și creativ și o linie de atac penetrantă, A.C.S. Fotbal Feminin Baia Mare a condus practic ostilitățile acestui joc, piteștencele fiind periculoase doar până la primirea celui de-al doilea gol consemnat în minutul 26, după ce anterior reușiseră să egaleze situația la unu.
În actul secund cele cinci modificări din tabăra fetelor noastre face care ritmul de concentrare în fața porții să scadă, singura reușită, cea care va și îngheța tabela de marcaj, fiind cea a Georgianei Pâtcă care a înscris în minutul 74, la doar șapte minute de la introducerea sa pe teren.
Lăsând la o parte victoria muncită și meritată a fetelor noastre, duelul cu formația piteșteană a fost și un bun prilej pentru secundul oaspetelor Cristina Sandu (secund și la naționala Under 15 ani) de a le urmări pe mijlocașul Andreea Cândea (de la A.C.S. Fotbal Feminin Baia Mare) respectiv pe fundașul Nicola Țîrcovnicu (F.C. Argeș), ambele fiind convocate de mâine la un stagiu de pregătire găzduit de Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia.
C.S. Fotbal Feminin Baia Mare – A.C.S. Campionii F.C. Argeș 5-1 (4-1)
Liga 2 fotbal feminin Etapa 11
Stadionul Viorel Mateianu Baia Mare
Arbitrii: Eniko Biro Kopriva (Carei), Adrian Ioan Iancău (Zalău), Gabriel Ștefan Bîrjac (Păușa – Sălaj)
Marcatoare: Andreea Cândea (12-11m, 31), Georgiana Marița (26), Andreea Gulin (35) / Roxana Gîngoe (22)
Cartonașe galbene: Alexandra Buftea (28), Diana Butuza (48), Georgiana Pâtcă (89)
A.C.S. Fotbal Feminin Baia Mare: 1.Florina Cosma – 18.Camelia Daneliuc, 9.Alexandra Buftea-cpt, 6.Diana Butuza, 20.Cristina Rus, 5.Dariana Szalay (19.Nadia Coreniuc `46), 11.Georgiana Marița (2.Daria Asăujan `80), 15.Anamaria Samok, 3.Adriana Ilieș (10.Cristina Maroșan `67), 8.Andreea Gulin (7.Georgiana Pâtcă `67), 17.Andreea Cândea (14.Diana Bande `80)
Antrenor: Daniel Lupuți
A.C.S. Campionii F.C. Argeș: 1.Mihaela Din – 18.Ramona Roșioru, 20.Amira Borțoi, 10.Ariana Marin-cpt, 15.Elisa Pîrvu (13.Alisia Spiridon 46), 22.Maria Chițu (14.Ana Maria Ion `46), 5..Roxana Popescu, 9.Roxana Gîngoe (2.Nicola Țîrcovnicu `65), 8.Natașa diaconu, 6.Cristina Crudu, 7.Andreea Matei
Rezerve neutilizate: 16.Timiș Georgiana, 19.Ana Tănasă, 21.Teodora Unghianu
Antrenori.Petrișor Calotă, Cristina Sandu
Alin BOŢIOC

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut