Din 20 martie, serviciu de programare online pentru depunerea cererilor de paşapoarte

1 minute de citit
- Publicitate -

Ministrul afacerilor interne a informat că începând de luni, 20 martie 2023, cetăţenii vor avea la dispoziţie un nou serviciu de programare online pentru depunerea cererilor de paşapoarte. Acesta va fi integrat în HUB-ul de servicii al MAI.

Spre deosebire de platforma folosită la momentul actual, noul serviciu va permite efectuarea unei programări începând cu ziua curentă, pentru o perioadă de 90 de zile calendaristice.

Așadar, românii vor avea la dispoziţie o interfaţă grafică intuitivă, care va permite introducerea în siguranţă a datelor de identificare, precum şi noi facilităţi, printre care notificarea prin e-mail.

„Aşa cum ştiţi deja, HUB-ul de servicii al MAI va constitui nucleul de digitalizare a serviciilor publice oferite de structurile ministerului, oferind servicii electronice uşor de folosit, rapide şi de înaltă calitate.

Pe lângă alte beneficii de ordin tehnic, noua platformă de programare, dezvoltată împreună cu specialiştii din cadrul Direcţiei Generale pentru Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, oferă posibilitatea extinderii pentru alte servicii sau chiar pentru alte structuri MAI”, a afirmat Lucian Bode.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut