Daruri pentru bătrâni și familii nevoiaşe din Maramureșul Voievodal, în prag de sărbători

1 minute de citit
- Publicitate -
De Crăciun suntem fericiţi şi plini de speranţă, perioada sărbătorilor de iarnă înseamnă pentru fiecare dintre noi familie și prieteni în jurul nostru și de cele mai multe ori un brad frumos împodobit și cadouri. Unii bătrâni însă, sunt singuri şi nu mai au nici vise și nici speranțe, rămân doar cu amintirile despre sărbătorile petrecute cândva alături de cei dragi.
Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, în această perioadă se desfăşoară campania filantropică „La căsuța unde-i neaua până-n tindă” pentru bătrânii singuri şi familiile nevoiaşe din Maramureş.
Cu această ocazie, vineri, 8 decembrie 2023, peste 110 bătrâni singuri și familii nevoiaşe din Maramureșul Voievodal, au primit vizita voluntarilor Asociației „Filantropia Maramureșeană”, a părintelui Andrei Pop, consilier eparhial al sectorului social-filantropic și misionar, părintele Adrian Morar, referent al sectorului, precum și voluntarilor Dănuț Bojor și Laura Andor. Aceştia le-au oferit daruri, le-au adus lumină și bucurie, acum în prag de sfintele sărbători.
Acest proiect din prag de iarnă se înscrie în contextul Anului Omagial 2023, al pastorației persoanelor vârstnice în Patriarhia Română.
MaramuresOnline.ro
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut