Creaţia vestimentară a băimărencei Renata Mihaly a apărut în revista Andreei Esca

2 minute de citit
- Publicitate -

Băimăreancă Renata Mihaly alături de Andreea Esca, la un eveniment de excepţie în Cluj Napoca – lansarea revistei „A List Magazine”.

Renata Mihaly este o tânără artistă, creativă și implicată, masterandă la Universitatea de Arte și Design din Cluj Napoca, secția de modă-design vestimentar, care, prin munca ei, aduce cinste şi mândrie judeţului Maramureş.

Creația vestimentară apărută în revista “A-list Magazine by Andreea Esca” este de fapt lucrarea de licență a studentei, lucrare care a fost remarcată datorită prezentărilor de modă la care a participat, cum ar fi evenimentele “Romanian Creative Week 2022” organizat la Iași și “FEERIC FASHION WEEK 2022” care a avut loc la Sibiu, dar și unicității pe care o prezintă. Ceea ce a făcut ca ținuta să fie ușor de integrat în tema revistei «A’list Magazine by Andreea Esca» au fost culorile alese pentru ținută, adică alb și negru, tema revistei fiind “LIFE IN BLACK & WHITE”.

Tânăra artistă a fost contactată de fotograful Bogdan Petrice care i-a propus să îi trimită ținuta realizată de aceasta chiar la București, unde a avut loc ședința foto pentru revistă. Renata și Bogdan Petrice au mai colaborat recent, tot pentru lucrarea de licență a masterandei, unde, de asemenea au fost realizate fotografii remarcabile.

Lansarea revistei “A-list Magazine by Andreea Esca” ediția de primăvară a avut loc pe 13 martie 2023 în București, iar ulterior pe data de 26 martie 2023 prin intermediul evenimentului de shopping “HALF IS FREE” care a avut loc în Cluj-Napoca la Sala Polivalentă, revistele au fost aduse și la Cluj-Napoca, unde Renata a avut ocazia să o întâlnească pe prezentatoarea TV, Andreea Esca care este și directorul editorialului „A-list Magazine”.

Alisia Mihaly

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut