Chenghe Rita, delegată a studenţilor băimăreni, a fost aleasă vicepreședinte în biroul de conducere al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România

2 minute de citit
- Publicitate -
În perioada 10-21 august 2023, la Timişoara a avut loc Forumul Organizațiilor Studențești din România (FOSR), un eveniment important, organizat de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România. Acest forum a reprezentat o oportunitate unică pentru tinerii studenți de a se conecta și colabora în contextele reprezentării studențești.
Forumul a adunat peste 500 de lideri ai mișcării studențești din România, Maramureşul fiind reprezentat de 19 membri ai Ligii Studenților „Pintea Viteazul” din Baia Mare.
Adunarea Generală a Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) a vizat, printre altele, schimbarea Biroului de Conducere ANOSR.
Astfel, Chenghe Rita a candidat pe unul dintre posturile de Vicepreședinte Dezvoltare Organizațională, ca și delegat al Ligii Studenților “Pintea Viteazul” Baia Mare. În urma procesului de vot, candidatura acesteia a fost validată de către Adunarea Generală, așadar Rita devenind unul dintre noii membri ai Biroului de Conducere ANOSR!
O parte esențială a evenimentului a fost orientarea spre consolidarea și dezvoltarea organizațiilor membre, care s-a desfășurat prin ateliere practice, schimbul de experiențe și sesiuni de instruire specializată. Acestea au acoperit domenii relevante cum ar fi managementul resurselor umane, elaborarea cererilor de finanțare, designul grafic și strategiile de relații publice.
Felicitări şi mult succes în acest mandat!

 

MaramuresOnline.ro

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut