Ce evenimente vă propune Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” Baia Mare în perioada 31 iulie – 4 august

2 minute de citit
- Publicitate -

Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” din Baia Mare vă propune pentru săptămână 31 iulie – 04 august 2023 o serie de evenimente culturale şi recreative atât pentru adulţi, cât şi pentru cei mici.

Luni, 31 iulie

Orele 9.00 – 14.00, Filiala Firiza

În perioada 31 iulie -11 august 2023 va avea loc tabăra „Alerg să-mi colorez vara”. În cadrul acestei activități copiii cu vârste între 8 și 14 ani vor învăța cum să-și schițeze informația cu ajutorul desenului și cum să-și gestioneze timpul astfel încât să-l folosească eficient. Proiectul este realizat de Asociația Mansio în colaborare cu Filiala Firiza a Bibliotecii  Județene „Petre Dulfu” și este finanțat de Pepcolandia și de Fundația Concordia.

Coordonator: bibliotecar Adrian Hochia.

Ora 17.00 , Salonul Artelor

Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” în colaborare cu Asociația Artiștilor Plastici „Alexandru Șainelic” organizează vernisajul expoziției de pictură intitulate „Duo” a doamnelor Neli Vass și Marcela Csorba, membre ale asociației mai sus amintite.

În deschidere: Mihai Tirică, președintele AAP „Alexandru Șainelic”.

 Joi, 3 august

Orele 16.00 – 17.30, Sala de conferințe

Va avea loc atelierul de vacanță „Literatura ca mijloc de conservare a identității românești”, în cadrul Taberei de excelență – punte educațională Maramureș – Hîncești – Strășeni – Ungheni, organizate de Consiliul Județean Maramureș în colaborare cu Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova, la care vor participa 40 de elevi olimpici din cele 3 raioane partenere și din județul Maramureș, alături de 12 profesori însoțitori și reprezentanți din partea Consiliilor Raionale Hîncești, Strășeni și Ungheni. Tot în cadrul evenimentului va avea loc o vizită în bibliotecă și interacțiune cu specialiștii bibliotecii, pe teme de istorie și identitate națională.

MaramuresOnline.ro

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut