Campanie de strângere de fonduri pentru copiii şi tinerii cu dizabilităţi de la Centrul Esperando

2 minute de citit
- Publicitate -

Campania “Putem continua cu ajutorul tău!” a Asociației Esperando a împlinit un an și conform procedurilor, urnele de strângere de fonduri au fost ridicate din locațiile în care au fost amplasate.

După ridicarea urnelor sumele strânse pe parcursul celor 12 luni de campanie au fost numărate, totalul fiind de 3542,65 lei pentru care s-a întocmit proces verbal și chitanță.

Le mulțumim tuturor celor care au ales să sprijine activitățile de educație și recuperare ale copiilor și tinerilor cu dizabilități de care au parte în Centrul Esperando, zi de zi.

Le mulțumim, de asemenea, tuturor celor care ne-au pus la dispoziție spațiile pentru amplasarea urnelor.

Asociația Esperando a înaintat către Primăria Baia Mare o solicitare de prelungire a campaniei pentru încă 12 luni.

Urnele se vor găsi în următoarele locații: Magazinele Ferma Zootehnică (Bd. Unirii, nr. 14; Bd. București, nr. 2; str. Garoafei, nr. 21, Bd. București, nr. 40);  Vital SA (Republicii, nr. 62); Trifolia (Bd. Traian, nr.30).

Fondurile strânse prin intermediul acestei campanii vor fi utilizate pentru a susține activitățile derulate pentru copiii, tinerii şi adulţii cu nevoi speciale în Centrul Esperando (ședinţe de kinetoterapie, psihoterapie, fizioterapie, activități de socializare, activități educaționale, formarea deprinderilor de viață independentă etc.).

Persoanele cu dizabilități au nevoie de sprijinul tău pentru a-și continua drumul!  

Pentru informaţii şi detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie pe str. Colonia Topitorilor, nr. 14A, Baia Mare, tel: 0362- 401363, e-mail: office@esperando.ro.

Asociaţia Esperando

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut