Business Forum Nord – Vest, ediția a II-a

3 minute de citit
- Publicitate -

Business Forum Nord-Vest (BFNV) este inițiat de Organizația Patronilor Sălaj (OPS), având ca parteneri Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR),  Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest (AEGR-RNV), Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare, Federația Patronilor Bihor.

„Acest eveniment este unic prin faptul că este pentru antreprenori, de la antreprenori. Pe o arie geografică ușor accesibilă, e o ocazie de a identifica noi parteneri de business prin participarea la sesiunile de networking, la cina festivă și la prezentarea propriei firme. În ultimii ani, conferința a oferit oportunități de formare și de creare a noi colaborări de business între cei mai agili și mai motivați antreprenori în dezvoltare din zonă. Ne așteptăm ca BFNV să fie cel mai mare eveniment de business din această zonă din 2024”, a explicat președintele OPS, Alin Buză.

Principalii invitați sunt ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului – Ștefan Oprea, ministrul energiei – Sebastian Burduja, ministrul cercetării, inovării și digitalizării – Bogdan-Gruia Ivan, dar și Mihai Daraban – președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Ioan Lucian – președintele UNPR.Teme dezbătute vor fi bunăstarea antreprenorilor români între business-ul propriu și investițiile la bursă; relaționarea ariilor de business; managementul precis și eficient; educarea și formarea elitelor societății.Participă cei mai importanți oameni de afaceri din RNV, reprezentanții ai companiilor membre OPS și UNPR, organizațiilor patronale din RNV, prefecții, președinții consiliilor județene din județele Bihor, Bistrița, Cluj, Maramureș, Sălaj, Satu Mare, reprezentanții autorităților publice locale.

Evenimentul din 16 februarie, de la complexul Brilliant Parc, include un dialog al oficialităților cu mediul de business, alocuțiunile invitaților, o sesiune de networking.

În cadrul BFNV cei prezenți se întâlnesc cu reprezentanții autorităților publice naționale, regionale, locale și află implicarea și colaborarea acestora cu mediul antreprenorial, precum și de cunoaște mai bine potențialul economic din RNV.

Acesta se bazează pe experiența antreprenorilor și experților locali și regionali care vin împreună pentru a-și împărtăși tuturor persoanelor interesate experiențele din lumea reală, lecțiile învățate, cele mai bune practici și cunoștințele antreprenoriale. Ediția trecută a atras peste 100 de participanți, însă organizatorii se așteaptă ca BFNV să fie mai mare la această ediție și să atragă mulți participanți noi.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut