Bursa generală a locurilor de muncă

1 minute de citit
- Publicitate -

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș va organiza vineri, 12 mai 2023, începând cu ora 09:00, o nouă ediție a ,, Bursei generale a locurilor de muncă”.

Acțiunea va avea loc la Centrul de Instruire și Marketing ,, Gheorghe Marcaș” al CCIMM, din Aleea Expoziției nr. 5, Baia Mare.

Noua ediție a Bursei Generale a Locurilor de Muncă are ca obiective principale ,, creșterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă și crearea de noi oportunități pentru angajatori în identificarea potențialilor viitori angajați care pot contribui la succesul activității economice, prin abilitățile și competențele lor.

Agenții economici care vor participa la eveniment vor avea prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Participarea, atât a reprezentanților agenților economici cât și a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită.

Infomații suplimentare privind modul de organizare și desfășurare a acestei noi ediții a bursei pot fi obținute de la sediul AJOFM Maramureș din Baia Mare, str. Hortensiei nr. 1A, tel. 0262-.227.821 sau 0262-227809, ajofm.mm@anofm.gov.ro .

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut