Bebeluşii nu vin cu „instrucțiuni de folosire”. Asociaţia Deis şi terapeutul Teodora Daniela Petruş vă invită la Cafeneaua mămicilor

2 minute de citit
- Publicitate -
Cafeneaua mămicilor continuă cu un nou eveniment alături de Teodora Daniela Petruș- Terapeut, Consilier și Doula Post-partum.
Descuamare, vernix, lanugo, pete, hemangioame, glicerină boraxată, ceai de mușețel, creme, geluri și uleiuri etc. Atât de multe informații contrare care determină proaspetele mămici să nu mai știe ce să facă, de fapt, atunci când ajung acasă cu bebeluşul în brațe.
„Dacă îngrijirea bebelușului este un mister pentru tine, ai informații neclare în minte sau vrei sa afli care sunt ultimele recomandări în acesta privință, vino alături de noi”, transmit organizatorii care vor răspunde întrebărilor legate de acest subiect.
Participarea la eveniment este GRATUITĂ şi se va desfăşura online pe platforma ZOOM în zilele de 8 şi 15 februarie, între orele 17:00-18:00.
Completează formularul de înscriere și vei primi link de acces pentru ambele evenimente.
Activitatea este facilitată de Ștefana Tirica, facilitator de dezvoltare comunitară, psihoterapeut și mămică de bebeluș.
Această activitate este finanțată de Disasters Emergency Committee, cu sprijinul ActionAid și PLAN.
Activitatea face parte din programul Centrului Comunitar ROUA – un spațiu sigur pentru femei și familii din culturi diferite, cu servicii integrate și activități co-create de către Asociația DEIS și Asociația City Makers împreună cu femei românce și ucrainence.
MaramuresOnline.ro
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut