Balul Inimilor 2024, organizat de Rotaract Team, va avea loc în 10 februarie

1 minute de citit
- Publicitate -
În fiecare an, Rotaract T.E.A.M. Baia Mare se angajează să aducă o schimbare reală în comunitate.
În anul 2024, organizația își îndreaptă atenția către o cauză deosebit de importantă: sănătatea mintală a copiilor și adolescenților.
Prin cea de-a VIII-a ediție a Balului Inimilor, programată să aibă loc într-un cadru elegant, la Sala de Evenimente „La Tăticu” în data de 10 Februarie 2024, echipa își propune să achiziționeze un sistem personalizat de terapie prin realitate virtuală pentru Centrul de Sănătate Mintală Copii, din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.
Evenimentul va începe la ora 19:00 și se anunță a fi o seară memorabilă. Pentru o experiență unică, trupa XXL va avea o prestație live, iar DJ Shine va întreține atmosfera pe tot parcursul evenimentului.
Donația minimă pentru participare este de 300 de lei/persoană, iar biletele pot fi rezervate la numărul de telefon 0743 855 353 (președinte Dragoș Alina) sau de la oricare dintre membrii Rotaract T.E.A.M. Baia Mare.
Rotaract T.E.A.M. Baia Mare invită comunitatea să se alăture acestui bal caritabil și să ofere copiilor și adolescenților șansa la o viață normală și sănătoasă.
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut