Apel la solidaritate: Târg caritabil în Parcul Mara din Baia Mare

2 minute de citit
- Publicitate -

Apel la solidaritate!

În contextul în care, în 3 decembrie, celebrăm Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, Direcția de Asistență Socială Baia Mare vă invită să vă alăturați susținerii persoanelor speciale din comunitatea municipiului.

DAS Baia Mare organizează, şi anul acesta, Târgul caritabil din Parcul Mara, cu  scopul de a sprijini concret copiii, tinerii și adulții cu nevoi speciale. Târgul este organizat în parteneriat cu asociațiile: Autism, Assoc, Caspev, Esperando, Solidarele, Pentru Suflet și Inimi Vindecate.

Târgul este deschis în perioada 5-29 decembrie 2023 (exceptând zilele de Crăciun) iar oferta este una bogată şi diversificată de bunătăți și produse handmade. „Prin produsele achiziționate aici, ajutați și beneficiarii noștri, copii, tineri și adulți cu nevoi speciale. Vă așteptăm cu căsuțe unde puteți servi popcorn, hotdog, sandvișuri, vafe, ciocolată caldă, ceai, must și vin fiert. Mai mult, veți găsi diverse podoabe și obiecte artizanale create cu dragoste și talent de către băimărenii speciali din comunitatea noastră. Vă invităm să vă alăturați și să contribuiți la crearea unei atmosfere pline de generozitate și empatie. Participarea dumneavoastră la acest eveniment va face o diferență semnificativă în viețile celor care se confruntă cu diverse provocări!”, spune Diana Hîrb, director DAS Baia Mare.

MaramuresOnline.ro

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut