Ample acțiuni de curățenie și întreținere în Baia Mare

2 minute de citit
- Publicitate -

Odată cu venirea primăverii, pe raza Municipiului Baia au început de săptămâna trecută ample lucrări de întreţinere a zonelor verzi şi acţiuni de curăţenie, atât în centrul oraşului, cât şi în cartiere. Urmează parcările din oraș, trotuarele, platourile și locurile de joacă din municipiul nostru.

Deşeurile vegetale din curţile băimărenilor, colectate gratuit!

Începând cu ziua de luni, 4 martie 2024, vor fi colectate gratuit deşeurile vegetale (frunze, crengi, etc.) pe care băimărenii le strâng din curţile caselor sau în zonele blocurilor. Cetăţenii sunt rugaţi să îşi scoată deşeurile vegetale strânse în grămezi, cu o zi înainte de data menționată în programul de mai jos, lângă pubelele de deşeuri menajere.

Potrivit programului întocmit de către Direcția Utilități Publice din cadrul Primăriei și de lucrătorii Serviciului Public Ambient Urban se vor efectua lucrări răzuit, măturat, spălat cu furtun cu presiune în parcările din zona Buclă, bd. Independenței, bd. Republicii, bd. Traian, Parcare Maramureșul, bd. Unirii, Podul Viilor, strada Vasile Lucaciu, zona Gării, etc. Cetățenii sunt rugați să respecte indicațiile și anunțurile municipalității și ale Direcției Poliția Locală, care vor anunța zilnic băimărenii din zonele unde se desfășoară aceste ample acțiuni de curățenie.

Locurile de joacă, curățenie generală

În ceea ce privește locurile de joacă pentru copii, acestea vor intra într-un proces de curățenie generală. Astfel, în perioada 5 – 15 martie 2024, toate aparatele de joacă vor fi curățate, gardurile vor fi consolidate, iar nisipul va fi el curățat și acolo unde este cazul va fi înlocuit. Lucrări de acest fel fiind programate să se desfășoare în zilele următoare la locurile de joacă, conform programului alăturat.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut