Aeroportul Internațional Maramureș are un nou director general interimar

1 minute de citit
- Publicitate -
Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Maramureș a votat în ședința de astăzi numirea în funcția de director general interimar al Aeroportului Internațional Maramureș a doamnei Daniela Stamatoiu, care va ocupa această funcție până la finalizarea procedurii de selecție a directorului AIMM. Ionuț Caraba, care a deținut anterior funcția de director general interimar al aeroportului, are cazier fiscal (dintr-o eroare personală) și nu mai poate ocupa această poziție.
Daniela Stamatoiu are o experiență de peste 15 ani în administrarea afacerilor, este de profesie expert contabil, auditor financiar și consultant fiscal, fiind membru în Consiliul Director al Asociației Întreprinzătorilor din Maramureș și președinte Consiliul de Administrație Parcuri Industriale din 2021.
”Având în vedere experiența și expertiza sa, sunt convins că doamna Stamatoiu va avea o amprentă pozitivă asupra proiectului de dezvoltare și modernizare a aeroportului.
De asemenea, îi mulțumesc domnului Ionuț Caraba pentru implicarea sa în procedurile premergătoare demarării acestui proiect important pentru dezvoltarea Maramureșului. A fost o muncă de echipă importantă și apreciez tot ceea ce a făcut până în prezent pentru acest proiect și pentru dezvoltarea Aeroportului Internațional Maramureș”, a declarat Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș
Dan Cristian COARDĂ
- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut