Activitățile Asociației Întreprinzătorilor Maramureș în cursul lunii martie

3 minute de citit
- Publicitate -

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș a desfășurat în luna martie mai multe activități care au adus contribuții semnificative la dezvoltarea comunității noastre antreprenoriale.

1. Evenimentul „Antreprenoare la Feminin” – 6 martie 2024

Un eveniment memorabil unde peste 100 de antreprenoare s-au adunat pentru a împărtăși povești și reușite din mediul de afaceri al femeilor. A fost o seară plină de inspirație, networking și momente artistice deosebite.

2. Alegerile din cadrul Uniunii Naționale a Patronatului Român – 14 martie 2024

O altă acțiune importantă a fost reprezentată de alegerile pentru noua conducere a Uniunii Naționale a Patronatului Român, întâlnire desfășurată în orașul Alba-Iulia. Suntem mândri să anunțăm că președintele nostru, Diana Iluț, a fost aleasă în funcția de prim-vicepreședinte UNPR, cu unanimitate de voturi. De asemenea, membrul nostru din Consiliul Director – Flaviu Leșe, a candidat din partea RoCredit IFN SA, pentru funcția de vicepreședinte și îl felicităm pentru succesul obținut.

3. Evenimentul „Oportunități de Finanțare în Parcurile Industriale din Maramureș” – 21 martie 2024, Sighetu Marmației
Eveniment organizat de către Consiliul Județean Maramureș în parteneriat cu Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, Parcuri Industriale Maramureș S.A., Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest și Camera de Comerț și Industrie Maramureș. Acesta a reunit peste 80 de antreprenori regionali interesați de oportunitățile de finanțare și dezvoltare în Parcurile Industriale din regiune.

4. Cel de-al doilea eveniment de informare privind Oportunitățile de Finanțare în Parcurile de Specializare Inteligentă – 26 martie 2024, Baia Mare

Cel mai mare eveniment din luna martie la care s-au adunat peste 150 de antreprenori interesați de oportunitățile de dezvoltare în Parcurile Industriale din apropierea municipiului Baia Mare.
Am aflat detalii esențiale despre condițiile de eligibilitate și facilitățile oferite, iar participarea noastră la acest eveniment a fost un pas important în direcția dezvoltării afacerilor noastre. Mulțumim membrilor care au participat la acest eveniment.

5. Proiectul Junior Entrepreneur Academy – 27 martie 2024

YMCA România și Asociația Întreprinzătorilor Maramureș au dat startul programului Junior Entrepreneur Academy, unde au participat 40 de tineri liceeni din Maramureș, dornici să exploreze lumea antreprenoriatului, să învețe despre leadership și să-și dezvolte abilitățile. Junior Entrepreneur Academy se desfășoară în parteneriat cu Asociația Întreprinzătorilor din Maramureș și este un program inovativ destinat elevilor de liceu care vor să descopere tainele antreprenoriatului și să afle de la cei mai implicați antreprenori ai județului Maramureș cum se construiește o afacere de succes.

Suntem recunoscători pentru toate oportunitățile de învățare și colaborare pe care le-am avut în luna martie și ne dorim să continuăm la fel și în lunile următoare.

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut