Acţiune de ecologizare a Lacului Firiza în 15 iulie

2 minute de citit
- Publicitate -
Sâmbătă 15 iulie, are loc acțiunea de ecologizare All aBoard Firiza, ediția a 3-a!
All aBoard Firiza este o acțiune inițiată de comunitatea de paddleboarderi din Baia Mare care vizează protejarea mediului împotriva deșeurilor depozitate iresponsabil pe malurile lacului Firiza. La ultima ediție care a avut loc în 2020 au participat aproximativ 50 de voluntari care au reușit să strângă peste 15 metri cubi de deșeuri de pe lac și malurile acestuia.
Acțiunea începe la ora 10:00 cu pornire de pe pontonul Simared, cei care doresc să participe sunt așteptați pentru a se înscrie și a primi kitul de participare (mănuși de unică folosință, saci, cremă SPF).
Organizatorii pun la dispoziția celor care doresc să participe dar nu au ambarcațiune proprie, toate plăcile SUP și caiacele de agrement, pe principiul primul venit primul servit.
Pentru eficiență și o desfășurare în deplină siguranță a acțiunii, voluntarii vor porni în mod organizat în grupuri de câte maxim 10 persoane.
Accesul în incinta clubului este gratuită în ziua acțiunii pentru toți membrii care doresc să participe.
Clubul Simared va premia primii 20 de voluntari înscriși cu acces gratuit în incintă pentru tot anul 2023, cu tot cu ambarcațiune proprie.
La finalul acțiunii, în jurul orei 14:00, toți participanții sunt așteptați la PASTA PARTY, oferite gratuit de către Rapido Street Food.
- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut