Partidul REPER, filiala Maramureș, a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare

3 minute de citit
- Publicitate -

Echipa REPER Maramureș este formată din oameni onești, dedicați, profesioniști din diferite domenii, motivați de dorința de a construi o Românie mai prosperă și mai justă, o Românie cu adevărat europeană, în care nimeni nu este lăsat în urmă.

Florin Barbur, copreședinte REPER Maramureș, situat pe poziția întâi pe lista de candidați la Camera Deputaților a declarat: „Suntem pregătiți și determinați să aducem schimbări pozitive în societate, din Parlamentul României. Vom reprezenta interesele maramureșenilor prin inițiative legislative pertinente, nu prin promisiuni deșarte sau declarații sforăitoare de la tribuna Parlamentului. Maramureșul are nevoie de senatori și deputați capabili, care să facă lucruri concrete, nu care să dea bine în poză sau să bifeze luări de cuvânt în fața unei săli goale. Vă invităm să ne cunoașteți și să ne acordați încrederea pe 1 decembrie, cu gândul bun că în Parlament este nevoie de mai mulți oameni onești, de bună credință, determinați să lucreze în interesul cetățenilor! REPER este partidul care pune oamenii înainte de toate!”.

Florin Kalmar, candidat la Senat: „Mulțumim tuturor băimărenilor și maramureșenilor care ne-au sprijinit cu semnături în ultimele săptămâni! Cu ajutorul vostru am ajuns pe buletinele de vot de pe 1 decembrie. Vom demonstra că merităm încrederea acordată! Partidul REPER este format din oameni cinstiți, asupra cărora nu planează niciun fel de suspciuni, oameni care vor cu adevărat să facă ceva pentru această țară. Suntem un partid bazat pe voluntariat, pe oameni care sacrifică din timpul lor liber pentru a da României o alternativă politică reală. REPER nu primește subvenții de la stat, iar resursele noastre financiare sunt limitate. Prin urmare, nu veți vedea banere, afișe sau panouri publicitare cu noi în stațiile de autobus, dar vă invităm să ne cunoașteți, să vedeți ce propuneri avem și să ne oferiți feedback-ul vostru.”

Candidați REPER Maramureș la Camera Deputaților:

  1. Florin Barbur (psiholog, profesor consilier școlar)
  2. Gheorghina Marian (specialist în finanțe-bănci, manager de proiect)
  3. Ioan Ovidiu Simion (administrator firmă)
  4. Ionel Opriș (reprezentant vănzări)

Candidați REPER Maramureș la Senat:

  1. Florin Kalmar (area sales manager)
  2. Alexandra Marinescu (jurnalist, grafician)

 

- Publicitate -
Share this Article
Leave a comment
Sari la conținut