Transformarea noului terminal de pasageri al Aeroportului Internațional Maramureș prinde contur!

1 minute de citit
- Publicitate -

Cu o atenție deosebită la detalii și o viziune modernă, lucrările avansează rapid la noul terminal de pasageri al Aeroportului Internațional Maramureș. Pereții prind culoare, iar echipamentele de securitate de ultimă generație urmează să fie montate.

”Această dezvoltare merge dincolo de construcția fizică a terminalului. Ne dorim să deschidem noi orizonturi prin lansarea de curse noi, conectând Maramureșul cu și mai multe destinații internaționale. Noul terminal va oferi facilități inovatoare, de la zone de așteptare confortabile și servicii rapide, până la tehnologie avansată pentru siguranța pasagerilor.

Ne dorim ca Aeroportul Internațional Maramureș să devină un adevărat hub al aviației, un punct de conectare între regiunea noastră și restul lumii. Fiecare pas ne aduce mai aproape de un nou standard de călătorie, conceput să ofere o experiență remarcabilă și memorabilă fiecărui pasager.

Suntem convinși că finalizarea acestui terminal va fi un moment special, care va depăși toate așteptările și va răsplăti, în mod deosebit, răbdarea și sprijinul tuturor celor care ne-au fost alături pe parcursul acestui proiect”, precizează Aeroportul Internațional.

- Publicitate -
Share this Article
Leave a comment
Sari la conținut