Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Guvernul Ciolacu, măsuri concrete pentru sănătatea noastră!”

1 minute de citit
- Publicitate -

Guvernul condus de Marcel Ciolacu a decis ca în cazul medicilor de familie se fie menținută  şi în ultimul trimestru al acestui an valoarea punctelor per capita şi pe serviciu.

”Guvernul Ciolacu ia măsuri pentru Sănătatea Noastră și aprobă o măsură esențială pentru sănătate. Asigurăm continuitatea serviciilor medicale pentru pacienți, iar aceste măsuri reflectă angajamentul nostru față de sănătate. Continuăm să sprijinim medicii și pacienții. Împreună, construim un sistem de sănătate mai puternic.”, a declarat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Pentru cabinetele de medicină de specialitate din ambulatoriu se majorează, de la 1 octombrie, cu 11 procente valoarea punctului pe serviciu.

„Menținem valoarea punctelor „per capita” și per serviciu pentru medicii de familie. Aceasta va continua până la sfârșitul trimestrului patru din 2024. Este un pas important pentru stabilitatea lor financiară și o recumoaștere a muncii lor dedicate”, a mai adăugat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

- Publicitate -
Share this Article
Leave a comment
Sari la conținut