17.000 de voluntari au participat în Maramureș la acțiunea de ecologizare Let’s Do It, România

1 minute de citit
- Publicitate -

Comisariatul Județean Maramureș al Gărzii Naționale de Mediu a participat, ca în fiecare an, la acțiunea de ecologizare Let’s Do It, Romania-Ziua de Curățenie Națională.

Aproximativ 17.000 de voluntari s-au mobilizat exemplar, cei mai mulți fiind elevi insoțiți de cadrele didactice, pe data de 21 septembrie 2024, în județul Maramureș, pentru un eveniment important de ecologizare din cadrul campaniei Let’s Do It, Romania 2024!

”Implicarea comunității a fost impresionantă, având sprijinul a 52 de primării și al unor instituții locale și județene importante: Ocolul Silvic Baia Mare, Ocolul Silvic Firiza, Direcția Silvică Maramureș, Jandarmeria Maramureș, Crucea Roșie, Apele Române, Prefectura și Consiliul Județean Maramureș, Inspectoratul Școlar, Serviciul Județean de Ambulanță, Poliția, ISU Maramureș, Garda de Mediu, Agenția de Mediu, SC Urbis și SC Drusal. Organizatorii au asigurat saci și mănuși pentru voluntari, iar ADI Deșeuri Maramureș a suplimentat cu 10.000 de saci.

Acțiunea a subliniat nu doar implicarea activă a comunității în protejarea mediului, ci și valoarea educației civice în rândul tinerilor participanți, demonstrând solidaritatea și angajamentul cetățenilor față de natură. Vă mulțumim pentru implicare, dragi maramureșeni! Felicitări organizatorilor!”, precizează Garda de Mediu Maramureș.

- Publicitate -
Share this Article
Leave a comment
Sari la conținut