Când aflăm data alegerilor prezidențiale

1 minute de citit
- Publicitate -

Nicolae Ciucă a fost întrebat la Senatul României care este data alegerilor prezidenţiale, datorită faptului că PSD doreşte ca acestea să aibă loc în septembrie, iar PNL crede că acestea ar trebui organizate la termen, în iarnă.

”Este adevărat că atunci când am discutat calendarul alegerilor, s-a convenit, fără să fie formalizat, ca data alegerilor să fie în septembrie.

După modul în care s-au desfăşurat alegerile locale şi europarlamentare şi feedback-ul, mesajele pe care le-am avut din teritoriu, în primul rând de la părinţi – a fost o chestiune legată de faptul că a fost perturbat procesul de învăţământ. Iată că suntem în a opta zi şi nu avem încă rezultatele finale.

Au fost şcoli care nu îşi reluaseră, la sfârşitul săptămânii, activitatea, ca atare toţi cei care au examene de capacitate, bacalaureat, s-au simţit afectaţi de acest aspect. Mai mult, urmează să avem o perioadă de două luni de vară, până în septembrie ştim bine care sunt activităţile, e perioadă de concedii”, a declarat Nicolae Ciucă, președintele PNL.

Vă mai amintim că vineri, 14 iunie, Ciucă a spus că PNL va avea propriul candidat la alegerile prezidențiale.

MaramuresOnline.ro

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut