24 Februarie 2024 – De Dragobete, Iubește Moroșenește

2 minute de citit
- Publicitate -
În 24 februarie 2024, la Romanița Events, Sala Diamond, Recea, începând cu ora 16.00, va avea loc o nouă ediție a tradiționalului eveniment „De Dragobete, Iubește Moroșenește”.
„Va fi o seară plină de culoare, tradiţie, dans şi multă iubire. Ţinuta tradiţională ne face întotdeauna mai frumoşi, haideţi să o purtăm şi la ediţia din acest an. Vă vom întâmpina cu cadouri şi vă promitem o seară plină de surprize”, spun organizatorii.
Anul acesta sunt aşteptate peste 700 de persoane, cu invitați din toată țara, evenimentul fiind un exemplu de bună practică pentru românii din întreaga ţară. „Pe lângă maramureșenii noștri mândri, așteptăm special pentru acest eveniment oameni din Satu Mare, Bistriţa, Sălaj, Mureș, Bihor, Brasov, Suceava, Cluj, Brăila, Timișoara, Constanta dar și români stabiliți în Milano sau Viena”, mai spun organizatorii.
Atmosfera va fi întreţinută de artişti renumiţi precum: Lavinia Goste și Marius Zorilă, Paula Hriscu, Petrică Mureșan, Irina Maria Pop, Deți Iuga, Sonia Rațiu, Marinel și Andrei Petreuș.

Și în ediția din acest an, cei prezenţi vor avea parte de o tombolă cu premii valoroase.

„Bucuria de a dărui crează o stare sufletească aleasă. Suntem aproape de șansa voastră de a vă surâde norocul și a merge acasă cu amintiri alese .
Toți cei prezenți vor participa cu drepturi egale la tombola creată de noi, de la cei care muncesc și până la invitații care au biletul de acces pentru 24 Februarie 2024.
Cu cât oferi mai mult, cu atât primesti mai mult, iar noi suntem acolo să ajutăm la mijlocirea acestei șanșe. Ne bucurăm că și în cadrul acestui eveniment am găsit parteneri care să simtă și să gândească la fel ca noi”, au spus organizatorii evenimentului, Luminiţa şi Alex Mureşan.
Evenimentul este organizat de Asociația „Iubește Moroșenește”, în parteneriat cu Elsyline. Prețul unui bilet este de 400 lei. Puteți face rezervări la 0754.877.138. Locurile sunt limitate!
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut