21 octombrie: Închiderea sezonului moto în Baia Mare

2 minute de citit
- Publicitate -

În 21 octombrie 2023, Clubul moto Nord 6 Riders organizează evenimentul de închidere a sezonului moto în Baia Mare, aflat la cea de-a 18-a ediţie.

În centrul vechi al orașului, între orele 12:00 și 13:30 are loc o expoziţie moto. La 13:30 se pornește în parada moto, pentru ca la ora 14:30 să se revină în centrul vechi. Parada se va desfășura pe principalele artere ale orașului

Evenimentul reprezintă o campanie de conştientizare asupra prezenţei motocicliştilor în trafic şi este organizat cu sprijinul IPJ Maramureş, Poliţia Municipiului Baia Mare, Biroul Rutier şi Primăria Baia Mare.

Asociaţia „Nord 6 Riders”, 18 ani de la înfiinţare

Asociaţia „Nord 6 Riders” a luat fiinţă în septembrie 2005 ca şi club moto, având ca obiectiv susţinerea şi promovarea sportului cu motor.

De la înfiinţare şi până în prezent, asociaţia a organizat anual Deschiderea şi Închiderea sezonului moto în Baia Mare, a participat la întruniri moto în ţară şi străinătate şi, de asemenea, a organizat mai multe deplasări pe trasee motociclistice recunoscute la nivel european. La fiecare dintre aceste evenimente, membrii clubului au atras atenţia şi admiraţia celor prezenţi prin prestanţă, echipare şi, nu în ultimul rând, prin motocicletele de care dispun.

Pentru atingerea scopurilor propuse, asociatia actionează individual sau în parteneriat cu autorităţi şi instituţii publice, persoane fizice, persoane juridice, care manifestă interes pentru aceste scopuri.

„Nord 6 Riders” este o asociatie care s-a impus prin seriozitatea membrilor manifestată în primul rând în trafic, abordând cu răspundere normele rutiere şi siguranţa circulaţiei, cât şi în activităţile promovate de club. Conducerea asociaţiei este asigurată de un preşedinte şi un vicepreşedinte. Admiterea de noi membri se face în adunarea generală pe baza propunerii unui membru cu drepturi depline şi după o analiză obiectivă a candidatului.

Un eveniment susținut de maramuresonline.ro

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut