Ziua Națională a României sărbătorită în municipiul Baia Mare

2 minute de citit
- Publicitate -
Instituţia Prefectului – Judeţul Maramureş, Primăria Municipiului Baia Mare și Garnizoana Baia Mare, organizează în data de 1 decembrie 2023, de la ora 11:00, manifestări dedicate Zilei Naționale a României.
Ceremonialul militar și religios va începe la ora 11:00 pe Bd. Unirii, în zona Catedralei Episcopale ”Sfânta Treime” și va debuta cu întâmpinarea prefectului județului Maramureș, prezentarea onorului, salutarea Drapelelor de Luptă și trecerea în revistă a Detașamentului de Onoare.
Autoritățile județene și locale, împreună cu comandanții unităților militare din Garnizoana Baia Mare, vor depune coroane de flori la monumentele reprezentative din municipiul reședință de județ.
După Intonarea Imnului Național al României, oficierea serviciului religios și prezentarea alocuțiunilor de către autorități, va avea loc defilarea Detașamentului de Onoare și a tehnicii militare.
Pentru buna desfășurare a ceremonialului militar și religios de Ziua Națională a României, vor fi luate măsuri pentru a evita parcarea și staționarea vehiculelor pe: Bd. Unirii, între intersecția cu Bd. Republicii și intersecția cu strada Hortensiei, respectiv Bd. Republicii-tronson intersecția cu strada Vasile Alecsandri până la intersecția cu Bd. Unirii, începând cu data de 30 noiembrie ora 08:00 și până în data de 1 decembrie, ora 18:00.
Circulația rutieră va fi restricționată pe Bd. Unirii – tronson intersecția cu Bd. Republicii și intersecția cu strada Hortensiei, respectiv tronson intersecția Bd. Unirii – Bd. Republicii și intersecția cu strada Vasile Alecsandri, în data de 1 decembrie, între orele 08:00-18:00.
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut