Ziua Națională a Lecturii saărbătorită la Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare

2 minute de citit
- Publicitate -

Cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii, care are loc în fiecare an pe 15 februarie, ne amintim cu plăcere de importanța cititului și de bogăția pe care lectura o aduce în viețile noastre, indiferent de vârstă sau de interesul pentru literatură.

Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» în parteneriat cu Colegiul Național „Mihai Eminescu” Baia Mare, Colegiul de Arte Baia Mare, filiala Maramureș a Asociației Române a Profesorilor Francofoni și Casa Corpului Didactic Maramureș, vă invită să vă alăturați evenimentului special intitulat „Ilustrația de carte și arta cuvântului”.

În cadrul acestuia, veți avea ocazia să descoperiți o selecție din ilustrațiile de carte aflate în patrimoniul muzeului și să explorați modul în care arta cuvântului se îmbină armonios cu ilustrația pentru a crea povești captivante și pline de înțelesuri profunde.

Evenimentul va fi marcat de prezența unor invitați speciali: Rodica Mone, Ramona Astalâș, Codruța Halas, Helga Fortuber, Ioana Dumitru, Alina Andreicuț, precum și elevi de la Colegiul de Arte și de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, care vor împărtăși cu pasiune și entuziasm povestea ilustrației de carte, folosind arta cuvintelor.

Participarea la acest eveniment este gratuită și deschisă tuturor celor interesați.

Puteți participa la acest eveniment joi, 15 februarie, începând cu ora 11.00, în sala de expoziții temporare a Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», situat pe strada 1 Mai, nr. 8.
Pentru mai multe informații aflați la numărul de telefon 0262.213.964 sau la adresa de email office@muzartbm.ro.

- Publicitate -
Share this Article
Leave a comment
Sari la conținut