Ziua Mondială a Eficienței Energetice – Află care este costul real al electronicelor și electrocasnicelor cu Aplicația InfoCons!

1 minute de citit
- Publicitate -

În fiecare an, în 5 martie, se aniversează Ziua Mondială a Eficienței Energetice. Marcarea acestei zile reprezintă o oportunitate de a aduce în discuție eficienţa energetică care prezintă beneficii multiple pentru operatorii economici şi consumatorii de energie.

Astăzi, de Ziua Mondială a Eficienței Energetice, InfoCons, membru fondator al primei Federații de organizații de protecție a consumatorilor din România, pune la dispoziția consumatorilor aplicația gratuită InfoCons prin care consumatorii pot afla ușor și rapid costul real de utilizare al produselor electronice și electrocasnice.

În momentul achiziţionării produselor electronice şi electrocasnice, aplicaţia InfoCons vine în sprijinul consumatorilor cu calculatorul pentru estimarea costului de utilizare.

Altfel spus, consumatorii vor putea să estimeze costul aferent consumului de energie pentru fiecare produs scanat. De asemenea, prin intermediul Aplicatiei InfoCons, consumatorii pot compara produsele electronice și electrocasnice pe care și le doresc, pentru a achiziționa produsul potrivit preferințelor și nevoilor lor.

Sursa: infocons.ro

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut