Ziua Mondială a Apei 2023 – Accelerarea schimbărilor

2 minute de citit
- Publicitate -

Tema Zilei Mondiale a Apei 2023 este ACELERAREA SCHIMBĂRILOR pentru a rezolva criza apei și a canalizării. Și pentru că apa este vitală pentru toți, avem nevoie ca toată lumea să ia măsuri. Adică și tu!

Tu și familia, școala și comunitatea ta puteți face diferența schimbând modul în care folosiți, consumați și gestionați apa în viața voastră. Fiecare poate să contribuie la schimbare cu un gest oricât de mic, de aici și inspirația pentru tema din acest an, unde pasărea colibri este elementul central. În povestea antică, pasărea colibri poartă picături de apă pentru a stinge un foc mare. Ea făcea tot ce putea.

Fiecare implicare va fi adăugată la Agenda de acțiune pentru apă, care va fi lansată la Conferința ONU 2023 privind apa – primul eveniment de acest gen de aproape 50 de ani. Acesta este un moment, o dată la o generație, pentru ca lumea să se unească în jurul problemelor legate de apă.

Implică-te și tu! Joacă-ți rolul. Fă ce poți!

De la rețelele sociale până la evenimente din viața reală, împărtășirea campaniei de accelerare a schimbărilor, demarate de Ziua Mondială a Apei 2023 poate crește gradul de conștientizare și inspira oamenii să acționeze.

Fiecare acțiune pozitivă pe care tu o faci, oricât de mică, are puterea de a face diferența. Fă-ți o listă de EXEMPLE DE URMAT pentru a arăta grija față de apă și canalizare, apoi afișează această listă într-un loc vizibil sau postează pe rețelele de socializare. Sperăm că îi vei inspira pe alții să îți urmeze exemplul.

Nu uita să incluzi #WorldsToDoList și #WorldWaterZy

Pentru a accelera schimbarea, avem nevoie de mai multe acțiuni, inclusiv din partea unor persoane ca tine.

Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume. Arată ca îți pasă! Implică-te!

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut