Ziua Îndrăgostiților de Alergare în Parcul Central Regina Maria

2 minute de citit
- Publicitate -
Ziua Îndrăgostiților de Alergare se sărbătorește în 17 februarie 2024 și este dedicată tuturor celor ce li s-a pus pata pe alergare, zi celebrată printr-un eveniment plin de pasiune și energie care se desfășoară pe distanța de 6 km în inima verde a orașului Baia Mare, Parcul Central Regina Maria.
Această competiție deosebită atrage atât alergători experimentați, cât și îndrăgostiți de alergare de toate nivelurile, dornici să-și împărtășească pasiunea pentru mișcare și sărbătoarea dragostei.
Ziua Îndrăgostiților de Alergare nu este doar o competiție sportivă, ci și o ocazie de a celebra dragostea, sănătatea și comunitatea într-un mod activ și plin de bucurie, deschis tuturor indiferent de nivelul de fitness. Atmosfera creată te va face sa reușești să alergi 6 km chiar daca nu ai mai făcut asta niciodată.
Startul și finalul evenimentului au loc la Rapido, partenerul oficial al crosului într-un decor animat, unde concurenți si susținători deopotrivă vor participa la party organizat la finalul alergării iar cei mai rapizi dintre concurenți vor fi premiați cu bunătăți de la partenerul Rapido (primii 3 open, fete respectiv băieți)

Programul competiției: 

  • Ora 12:00 Startul competiției, Rapido – Parcul Central Regina Maria
  • Ora 13:00 Party, premiere Rapido – Parcul Central Regina Maria
Se vor face 4 ture de parc, iar la fiecare tură făcută vei primi o brățară. Când aduni toate cele 4 brățări, ai finalizat cursa. Cele 4 brățări sunt medalia ta de finisher
Contribuția de participare este de 40 lei care se poate plăti online prin formularul de înscriere. Participanții înscriși la Mogoșa Everesting 5.0 au o reducere de 20 lei.
Numarul limită de participanți este de 100 de persoane
Înscrierile se fac accesând link-ul următor:
MaramuresOnline.ro
- Publicitate -
Share this Article
Leave a comment
Sari la conținut