Ziua 7 – Festivalul Internațional de Artele Spectacolului ATELIER

2 minute de citit
- Publicitate -

Ziua de vineri, 16 iunie, a șaptea din programul de festival, începe cu ”Ore închise”, coordonator Dragoș Călin, o coproducție între Teatrul Municipal Baia Mare și Asociația Culturală Artspot. Spectacolul este programat la ora 12.00, la sala studio.

De la ora 18.00, Compania Anna Confetti din Spania va susține la Colonia Pictorilor, spectacolul FRESH AIR, regia Pep Vila, spectacol inspirat de bunicile care în nopțile de vară ieșeau (și încă o mai fac în unele orașe) să respire aer curat și să comenteze anecdotele zilei, unde oriceeveniment cotidian ar putea deveni o poveste grozavă. A la Fresca se dorește să fie o revendicare a spațiului stradal ca spațiu al tuturor pentru tineri și bătrâni, un spațiu de relaționare, de împărtășit… pe scurt, de locuit în el.

De la ora 20.30, la sala mare (cu publicul pe gradene), Teatru de Nord Satu Mare va prezenta publicului spectacolul POMONA în regia lui Andrei Dinu, un thriller cu accente SF și horror care urmărește viețile unor personaje ale căror prezent și trecut devin un coșmar ce învăluie și distorsionează realitatea. Unii sunt în căutarea cuiva, alții caută
evadarea sau iertarea, alții plutesc pur și simplu în această mlaștină urbană unde încercarea de a evada e doar un alt DEAD END.

Biletele sunt disponibile la casieria Teatrului, între orele 16.00 și 22.00.

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut