Zi culturală în Maramureș! Casa Anca – memoria culturală a comunei Copalnic-Mănăștur

1 minute de citit
- Publicitate -

Evenimentul cultural „Casa Anca – memoria culturală a comunei Copalnic-Mănăștur” va onora personalitatea actriței Marieta Anca, cea care ocrotește spiritual așezământul cultural din Copalnic-Mănăștur.

Sunteți așteptați sâmbătă, în data de 2 septembrie 2023 de la ora 16, la Căminul cultural „Marieta Anca” din Copalnic-Mănăștur, unde arta și cultura vor fi prezente.

În cadrul evenimentului se va viziona un film documentar dedicat istoriei familiei Anca, iar pe lângă asta cei prezenți se vor putea bucura și de un concert susținut de artiștii din comună și de un vernisaj al unei expoziții de pictură care aduce în prim plan peisajele satului.

Veți avea și deosebita onoare de a-i avea în mijlocul vostru pe maestrul Lucian Anca și pe soția sa, soprana Gerda Radler Anca, care vă vor impresiona cu povestirile și mărturisirile lor care păstrează ecourile unor colocvii artistice și politice petrecute de-a lungul vremurilor la Casa Anca.

Proiectul nostru – „Casa Anca – memoria culturală a comunei Copalnic-Mănăștur” – e realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut