Vremea se răcește puternic în toată țara. Ninsori, lapoviță și viscol în următoarea săptămână

1 minute de citit
- Publicitate -

Vremea se răcește puternic în toată țara. Potrivit meteorologilor ANM, perioada următoare va aduce ninsori, lapoviță și viscol puternic în mai multe zone din țară, astfel că, foarte probabil, specialiștii vor emite mai multe avertizări.

Miercuri, 25 ianuarie, temperaturile vor fi cuprinse între 0 și 6 grade Celsius. Joi, 26 ianuarie, se vor înregistra precipitații slabe pe spații mici, îndeosebi fulguieli.

Începând de joi, 26 ianuarie, seara, sunt așteptate ninsori abundente în mare parte din țară, în special vineri, 27 ianuarie și sâmbătă, 28 ianuarie. Pe parcursul zilei de vineri, 27 ianuarie, ninsorile se vor extinde în centrul, estul și nordul țării, precum și local în vest și în Republica Moldova, în timp ce în Oltenia, Muntenia și Dobrogea se vor transforma în ploi și va ninge doar izolat.

În Maramureş, vremea va fi în răcire după data de 26 ianuarie, urmând a se înregistra temperaturi maxime de 0…4 grade și minime de -6…-3 grade, temporar chiar mai coborâte. În această dimineaţa, cea mai scăzută temperatură din România s-a înregistrat în Târgu Lăpuş, respectiv -6 grade Celsius.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut