Volei masculin: Victorie importantă obținută pe propriul teren

2 minute de citit
- Publicitate -
Cu doar șase puncte acumulate după primele opt etape scurse din acest tur de campionat, misiunea studenților băimăreni în confruntarea cu rivala Sport Club Municipal Zalău rămânea una ingrată, în condițiile în care zălăuanii ne-au cam dominat în ultimii ani, indiferent că meciurile s-au jucat la Baia Mare sau la Zalău.
Autodepășindu-se, elevii lui Marius Botea au reușit să facă un meci de zile mari, dominându-și, la toate capitolele, adversarul. Atât la preluare, acolo unde Marius Cheagă, Csanad David sau Pierre Bouleau au fost imbatabili, iar pe atac cubanezul Alejandro Daniel Ramirez Pita (cu 32 de reușite) respectiv brazilianul Pedro Luiz Santos (12 puncte) au fost oamenii care au făcut diferența. Cu excepția setului doi adjudecat de zălăuani, după un final extrem de tensionat în care băimărenii au condus cu 20-16 și 24-23, toate celelalte trei seturi au aparținut băieților noștri care au reușit astfel să se impună de o manieră categorică 3-1 (25-17, 25-25, 25-21, 25-18).
La mijlocul săptămânii viitoare C.S. Știința Explorări Baia Mare poate recidiva cu o nouă victorie în duelul din deplasare cu penultima clasată C.S. Universitatea Cluj, anul 2023 urmând a-l încheia cu un meci pe propriul teren contra campioanei României, C.S.M. Arcada Galați.
Alin BOŢIOC
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut