Volei Masculin: Steaua București vs Știința Explorări Baia Mare

2 minute de citit
- Publicitate -

Eșalonul de elită al voleiului masculin românesc programează în final de săptămână meciurile etapei cu numărul 8. Sâmbătă 2 decembrie începând cu ora 17.00 Clubul Sportiv Știința Explorări Baia Mare va evolua în capitală pe terenul ocupantei locului cinci Steaua București, într-un meci găzduit de Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu.

Meciul va fi oficiat de Alexandru Prodană din București secondat de Lucian Năstase din Galați.

În patru dintre jocurile acestei runde, formații precum Dinamo, SCM Zalău, Arcada Galați sau liderul la zi ,Corona Brașov, sunt clar favorite în jocurile pe care le vor disputa.

Sport Club Municipal Zalău – CSU niversitatea Timișoara

Universitatea Cluj – Corona Brașov

Arcada Galați – Rapid București

Dinamo București – Unirea Dej

De departe cel mai echilibrat joc va fi cel de luni 4 decembrie 2023 de la Malul Mării, CSM Constanța – Sport Club Municipal Universitatea Craiova (fiind un duel între vecinele de mijlocul clasamentului, locurile 6 și 7).

Cu patru runde înainte de finalul turului, toate cele trei formații din capitală; Rapid, Dinamo și Steaua (mențin șanse reale pentru un loc pe podium), primele două locuri fiind acontate temporar de Corona Brașov (19 puncte) respectiv campioana en-titre Arcada Galați (17 puncte) dar și cu un joc mai puțin disputat.

 

Alin BOȚIOC

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut