„Viitorul sustenabil”- Tema anualei de arhitectură din acest an

1 minute de citit
- Publicitate -
În luna septembrie se sărbătoresc 22 de ani de la înființarea filialei Nord-Vest al Ordinului Arhitecților Români. Cu această ocazie Ordinul Arhitecților Români – Filiala Nord-Vest organizează  Anuala de Arhitectură, la finalul acestei luni. Va fi un eveniment ce aduce în prim-plan inovația și creativitatea în domeniul arhitecturii prin prezentarea ultimelor proiecte ale arhitecților din plan local.
Tema Anualei este „Viitorul sustenabil”, o temă ce invită la reflecție privind impactul asupra mediului înconjurător, ținând cont de contextul urban și natural în care ne aflăm. Este momentul să conștientizăm rolul major pe care arhitecții îl au în refacerea legăturilor sănătoase și durabile între om, orașul în care trăiește și mediul său de viață.
Arhitecții au puterea și viziunea de a construi cu grijă față de contextul urban și de mediu, iar acum este momentul potrivit să lucrăm împreună, din respect și iubire pentru orașul în care trăim.
Așadar, haideți să ne alăturăm Anualei de arhitectură și să luăm parte la un eveniment care ne va aduce mai aproape de ideile creative pentru un viitor mai sustenabil, chiar la noi acasă, în Baia Mare.
MaramuresOnline

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut