Vernisajul expoziției „Introspectiv” la Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»

1 minute de citit
- Publicitate -

Joi, 7 martie 2024, începând cu ora 17:00, la sediul Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» se va desfășura vernisajul expoziției „Introspectiv”, semnată Rodica Tărțan.

Expoziția „Introspectiv” punctează toate etapele de lucru din activitatea Rodicăi Tărțan și va fi un prilej deosebit pentru publicul larg de a descoperi și aprecia evoluția și contribuția sa remarcabilă la peisajul artistic băimărean, național și internațional.

Această expoziție este curatoriată de Robert Strebeli, manager al Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» și îl are ca invitat pe istoricul de artă Vasile Duda.

Evenimentul va fi deschis de un recital de flaut susținut de Francesca Rozenbaicher, elevă în clasa a XII-a la Colegiul de Arte Baia Mare, sub îndrumarea profesorului Katoka Felix și a profesoarei corepetitor Ștefania Dragoș.

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 1 – 31 martie 2024, de marți până duminică între orele 10.00 – 17.00, la sediul Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», situat pe strada 1 Mai, nr. 8.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut