Uneori, lipitorii de afișe ajung ”șefuleți”

2 minute de citit
- Publicitate -

În spectrul politicii județului nostru, HOȚUL strigă  HOȚII, Dumnezeu a început să fie invocat pentru a justifica imaginea oamenilor care  prin felul lor de viață râd în nas celor 10 porunci, pozele cu familia sunt o fațadă după care se ascunde o viață cu femei plătite, iar cuvântul PRIETEN  este sinonim cu TRĂDĂTOR.

Aceste personaje (mă refer aici la cei propuși să ocupe funcții publice, nu la cei aleși) abia pot lega două vorbe, dar au o calitate: au știut să se infiltreze pe lângă oameni – etalon, le-au câștigat încrederea, apoi au început să râvnească la ce nu era al lor.

Deconspirați fiind și spunându-li-se ,,unde ești tu acum, eu am fost demult, dar unde am fost eu tu nu vei ajunge vreodată”, păcatul invidiei a început să dea roade. Atunci acești mefistofeli au început să zâmbească blajin în față și să pună la cale planuri diabolice de exterminare a mentorilor.

Au reușit! Au declanșat dezastrul ce a adus după sine sfârșitul cui nu merita. Vorba ,calcă pe cadavre” s-a materializat la propriu.

Acum  au curajul să apară public să vorbească despre un Dumnezeu care îi conduce!

Au curajul să vorbească lumii de MORALITATE, crezând că dacă faptele lor se consumă departe de urbea în care locuiesc, rămân neștiute! Le amintesc proverbul din bătrâni conform căreia ,,nu-i făcută neștiută”. Au tupeu să accepte funcții plătite regește din bani publici, fără să aibă minima decența să recunoască faptul că, nu au nici inteligența, nici caracterul necesar pentru asta.

Au tupeu ei, dar vom avea determinarea de a arăta lumii cine sunt.

Închei prin a reda un pasaj biblic din Exod ,, Hoţul prins trebuie să restituie ceea ce este dator să dea; dacă nu are ce să dea, să fie vândut ca sclav pentru a plăti ceea ce a furat”.

MaramuresOnline.ro

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut