Un om a murit alergând, sfâşiat de câini. De câte tragedii mai este nevoie până când se vor lua măsuri?

2 minute de citit
- Publicitate -

Băimăreanca Ana Oros Daraban în vârstă de 44 de ani, a ieşit sămbătă, 21 ianuarie 2023, la alergat în zona Lacul Morii din București şi, la un moment dat, a fost atacată de câini. Nu a reușit să scape cu viață.

Băimăreanca a mai fost atacată de o haită de câini și în primăvara anului trecut, atunci fiind salvată. A ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Floreasca. Ana a avut mai multe plăgi la nivelul scalpului și în zona brațului drept.

Ana Oros Daraban era pasionată de drumeții, sport și alergat. Participa la maratoane și competiții și făcea parte din Alpin Club Pro-Mont București.

Era din Baia Mare dar locuia în București. A absolvit Universitatea de Nord din Baia Mare și a obținut doctoratul la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti – UTCB, iar în prezent urma studii postdoctorale la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, potrivit prezentării sale publice de pe Facebook.

Ana  a fost găsită de polițiști pe câmp, la 270 de metri distanță de cea mai apropiată locuință și la 300 de metri distanță de cel mai apropiat punct de digul Lacul Morii – zonă neamenajată, aflată la granița cu Comuna Chiajna.

Terenul a aparținut CAP iar împroprietăririle au fost făcute de autoritățile din Chiajna. În prezent, se află în posesia a trei persoane.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut