Un gând de preţuire…

2 minute de citit
- Publicitate -
Un gând de prețuire pentru toți colegii din învățământ, pentru toată munca depusă în acest an școlar, care prin fiecare lecție, prin fiecare metodă aplicată la momentul oportun, prin fiecare argument motivant pentru a continua cu încredere spus elevilor, susțin educația!
Un gând de mulțumire tuturor colegilor directori care şi-au dat tot concursul pentru funcționarea în condiții optime a școlilor!
Un gând de respect pentru toți părinții, care prin interesul lor, sunt parteneri activi ai oamenilor care educă ce au ei mai de pret: COPIII.
Un gând cu bucurie alături de toți elevii care finalizează azi un an școlar. Unii încheie un ciclu de învăţământ, alții bat la porțile statutului de oameni asumați în societate prin botezul majoratului, alții sărbătoresc că știu să scrie și să citească, dar toți azi sunt fericiți și împliniți că s-a încheiat.
Un gând de respect pentru personalul nedidactic, de care toți uită, dar dacă acești oameni nu ar munci cu implicare, în şcoli nu ar fi curățenie!
Un gând cu recunoștință pentru dascălii care azi au încheiat o viaţă la catedră!
Să aveți cu toții o vară cum o visați!
Vă îmbrăţişez şi vă rog să transmiteți tuturor oamenilor care au muncit cu implicare în acest an școlar respectul și prețuirea mea!
Florile sunt pentru voi toți, le meritați!
Inspector şcolar management instituțional,
Prof. Natalia Fornvald
- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut