Programul Teatrului Municipal Baia Mare în acest sfârşit de săptămână

3 minute de citit
- Publicitate -

Primul spectacol propus de Teatrul Municipal pentru finalul acestei săptămâni este comedia ”Familia Pop”, creație colectivă după un text de Mihai Nae, cea mai recentă producție a teatrului băimărean, programată vineri, 6 octombrie, de la ora 19.00, la sala mare.

O comedie cu buclucuri. Un ciubăr – simbol al comunității locale. O casă situată peste drum de cimitir. Vecinătate care infestează imaginația Familiei Pop cu strigoi.

La poarta Occidentului nu ești primit cu brațele deschise. Însă acasă poți gusta plăcerile vieții la țară în compania “ecosistemului” Familiei Pop.

În distribuție: Rodica Pașca, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Wanda Tamaș, Dan Cordea, Aurora Prodan, Diana Podăreanu, Claudia Revan, Larisa Miskolczi, Adriana Covaci, Andrei Han, Loredana Maghear.

Spectacolul durează 1 oră și 40 de minute, iar prețul unui bilet este 25 lei/20 lei (categ.II) – întreg sau 15 lei/10  lei (categ. II) – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Sâmbăta, 7 octombrie, de la ora 11.00, la Teatrul de Păpuși va avea loc spectacolul ”Clovnii în vacanță”, regia Ionel Tănasă și Iulian Bulancea.

Două personaje colorate, vesele și foarte simpatice invită toți copiii la o întâlnire cu întâmplările și experiențele lor de o viața, presărate cu momente uneori hazlii sau triste, alteori stângace sau melancolice, dar cu siguranță pline de viață.

În distribuție: Carmen Bulancea și Iulian Bulancea.

Spectacolul durează 40 minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

 Sâmbătă seara, de la ora 19.00, spectacolul de improvizație ”ImproJoker” ne invită într-o lume care ia naștere  sub ochii noștri, sugestiile spectatorilor generând povești surprinzătoare.

Improvizatori: Eduard Bîndiu, Denisa Blag, Andrei Dinu, Mircea Gligor, Andrei Han, Raul Hotcaș, Alex Macavei, Alexandra Vanci, Petru Damșa

Spectacolul are loc la sala mare și durează 75 de minute, prețul unui bilet fiind  25 lei/20 lei (categ.II) – întreg sau 15 lei/10  lei (categ. II) – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Duminică, 8 octombrie, de la ora 19.00, la sala mare, contratenorul Romeo Cornelius propune publicului  spectacolul ”Solo Voce”, o călătorie prin viața și muzica sa.

Spectacolul se dorește a fi o mărturisire despre un destin artistic, începând cu copilăria, trecând prin evoluția sa pe marile scene ale Europei și continuând cu redescoperirea filonului ancestral, moștenit și dus mai departe în stilul său inconfundabil.

Spectacolul durează 70 de minute, prețul unui bilet fiind  25 lei/20 lei (categ.II) – întreg sau 15 lei/10  lei (categ. II) – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro, www.entertix.ro  sau de la casieria Teatrului, conform programului:

  • luni și marți:ÎNCHIS, sunt disponibile doar rezervări telefonice, între orele 11.00 – 16.00
  • miercuri și joi:00 – 14.00
  • vineri, sâmbătă și duminică:30 – 19.30 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut