Teatrul Municipal Baia Mare: ultimele spectacole programate pentru anul 2023

4 minute de citit
- Publicitate -

Săptămâna aceasta, la Teatrul Municipal Baia Mare, vor fi susținute ultimele spectacole programate pentru anul 2023.

Miercuri, 13 decembrie, de la ora 19.00, are loc la sala studio, ultima reprezentație a spectacolului URȘII POLARI de Nicolas Billon, din cadrul proiectului de conștientizare a schimbărilor climatice realizat în parteneriat cu CLIMATE CHANGE THEATRE ACTION (SUA).

Spectacolul ”Urșii polari” prezintă doi urși foarte flămânzi, care discută cu umor și nostalgie despre dispariția focilor din meniul lor, dispariție pusă pe seama schimbărilor climatice. În ciuda hazului de necaz, ei recunosc gravitatea problemei și explorează soluții bazate pe ce le oferă piața, precum și posibilitatea de a se adresa prin scrisori politicienilor.

Dar ceea ce „pescuiesc” în final nu e tocmai ce și-au dorit. Spectacolul e un semnal de alarmă tras de pe banchizele polare, cu ecou în întreaga lume.

În distribuție : Dan Cordea și Mircea Gligor.

Spectacolul va fi urmat de discuții cu publicul, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile!

 Sâmbătă, 16 decembrie, de la orele 10.00 și 11.30, copiii sunt așteptați la sala Teatrului de Păpuși, la spectacolul dedicat sărbătorilor de iarnă, ”Poveste de Crăciun”. Actorii secției Păpuși vor oferi celor prezenți un spectacol antrenant, cu muzică și voie bună, cu brăduți împodobiți, cu jucării și cadouri pentru toți cei dragi. Și nu în ultimul rând, un invitat surpriză cu desaga plină, își va face apariția, spre bucuria celor mici.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Carmen Bulancea, Sonia Codorean, Iulian Bulancea, Irina Oțoiu și Alin Albu.

Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

 PREMIERĂ DE-CONECTAT… DE SĂRBĂTORI, regia muzicală Călin Ionce

 Sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 19.00, Secția Revistă invită publicul la premiera spectacolului muzical – coregrafic DE-CONECTAT… DE SĂRBĂTORI, regia muzicală Călin Ionce. Scenografia este semnată de Mihai Vălu, iar coregrafia de Carla Waltner și George Pop.

DE-CONECTAT… DE SĂRBĂTORI te scoate din cotidianul profan și te pune față în față cu infuzia de lumină și sacralitatea colindelor și cântecelor de iarnă. Magia colindelor și a dansului contemporan ne provoacă să retrăim farmecul copilăriei, să ne deschidem sufletele, într-un timp al recunoștinței și bucuriei.

În distribuție: soliștii Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Romeo Cornelius, Sonia Codorean, Laura Bucureștean, Emanuela Dumitran, Mădălina Costin, Diana Topan, Alexia Florescu, alături de invitații speciali: Paula Crișan, Grup Folk Clasic și Andrei Petruș; instrumentiștii: Petru Damșa, Vasile Pop, Dan Secheli, Adrian Bogdan, Adam Jenei, Florin Varga, Călin Ionce; corpul de balet al Teatrului Municipal Baia Mare: Loredana Maghear, Alina Coteț, Roxana Florescu, Brianna Waltner, Carla Waltner, George Pop.

Spectacolul are loc la sala mare și durează 90 de minute, iar prețul unui bilet la premieră este 30 lei. Cea de a doua reprezentația este programată duminică, 17 decembrie, de la ora 19.00, prețul biletului fiind 25 lei, preț întreg /15 lei, preț cu reducere pentru categ. I sau 20 lei, preț întreg / 10 lei, preț cu reducere pentru categ. II. Reducerea se aplică pentru elevi, studenți, pensionari.

Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro, www.entertix.ro  sau de la casieria Teatrului, conform programului:

  • luni și marți:ÎNCHIS, sunt disponibile doar rezervări telefonice, între orele 11.00 – 16.00
  • miercuri și joi:00 – 14.00
  • vineri, sâmbătă și duminică:30 – 19.30 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

MaramuresOnline.ro

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut