Teatrul Municipal Baia Mare – spectacole pe plan intern și internațional

1 minute de citit
- Publicitate -
Odată cu deschiderea noii stagiuni, vin și veștile bune. Teatrul Municipal Baia Mare a fost selectat să participe cu spectacolul ”Petrică și Lupul”, regia Iulian Bulancea, la Subotica International Festival of Children’s Theatres, ce va avea loc în Serbia, în perioada 17 – 22 septembrie.
Organizată de Subotica Open University, cea de a 30 – a ediție a festivalului reunește 14 spectacole pentru copii din întreaga lume, fiind invitate teatre din Europa, Asia, Africa, America de Nord și de Sud și bineînțeles, din țară gazdă, Serbia.
Toamna aceasta se anunță plină, deoarece pe lângă reprezentațiile de la sediu și premierele ce sunt în lucru, Teatrul Municipal Baia Mare participa la FNT – Festivalul National de Teatru / The National Theatre Festival, la Festivalul Internațional de Teatru și Arte Performative Brăila, cu spectacolul ”Delfini”, regia Adina Lazăr și la Festivalul Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin” organizat de Teatrul pentru Copii și Tineret Merlin Timișoara, cu spectacolul ”Capra cu trei iezi”, repunere în scenă de Iulian Bulancea.
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut