Târgul “Bun de Maramureș” se desfășoară în perioada 20 – 21 mai 2023

1 minute de citit
- Publicitate -
Meșteri populari și producători locali vă așteaptă în 20-21 mai, să le vizitați standurile cu produse tradiționale, în cadrul Târgului “Bun de Maramureș” de Sfinții Constantin și Elena. Veți găsi obiecte vestimentare tradiționale, măști arhaice, calendare realizate din lemn, adevărate bijuterii din lut și ceramică. Bunătăți naturale, precum zacuscă, murături, dulcețuri, piure de castane, limonadă, siropuri, miere naturală veți putea degusta și cumpăra de la producătorii locali.
Surpriza acestei ediții aniversare este Tombola ”Bun de Maramureș”, care va avea trei premii constând în produse oferite de meșterii populari și producătorii tradiționali participanți la târg.
A X-a ediție a binecunoscutului eveniment se desfășoară în curtea Palatului Administrativ din Baia Mare (strada Gheorghe Șincai 46), între orele 12:00-18:00.
Organizatorii evenimentului sunt Consiliului Județean Maramureș, Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Liviu Borlan” Maramureș și Organizației de Management al Destinației Județene Maramureș
Mai multe detalii despre tombolă și întreg evenimentul găsiți accesând link-ul: https://bit.ly/3WjZj6v
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut