Tânăra băimăreancă, Andreea Oiegaș, vicecampioană europeană la categoria Women’s Wellness Junior

1 minute de citit
- Publicitate -

Oiegaș Andreea Maria, în vârstă de 18 ani, este elevă în clasa a XI-a la Liceul cu Program Sportiv din Baia Mare și face parte din Lotul național român de culturism și fitness.

În data de 7 mai 2023, eleva pasionată de sport a participat la Campionatul European de Culturism și fitness care a avut loc în Santa Sussana din Catalonia, Spania. Andreea s-a întors în țară cu o medalie de argint pentru România și cu titlul de vicecampioană europeană la categoria Womenls Wellness junior cu vârstele cuprinse între 16-20 de ani.

„Sunt extrem de fericită pentru această experiență, în totalitate frumoasă, în care am avut parte de momente frumoase și de neuitat. Mulțumesc antrenoarei mele care, totodată, este și sora mea, Oiegaș Alexandra Paula. Mă susține nemărginit, este persona de la care primesc inspirație, motivație și un model din toate punctele de vedere pe care o iubesc foarte mult.”, afirmă sportiva.

Oiegaș Andreea Maria a adus multă mândrie Liceului cu Program Sportiv din Baia Mare, motiv pentru care îi transmitem felicitări!

 

A.M.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut