Știința Explorări se impune cu 3-2 în duelul cu rivala Unirea Dej

2 minute de citit
- Publicitate -
Sala Polivalentă Lascăr Pană din Municipiul Baia Mare a găzduit meciul dintre C.S. Știința Explorări Baia Mare și Clubul Sportiv Unirea Dej, contând pentru cea de-a patra etapă a Diviziei A de volei masculin.
Așa cum era de așteptat, indiferent de locație, competiție sau poziție în clasament duelul dintre cele două rivale (ocupante ale locurilor opt și nouă) avea să fie unul electrizant cu răsturnări de situație, decis la finalul setului cinci.
Dacă în primul set adjudecat de dejeni cu scorul de 25-21, echilibrul s-a menținut până spre final, seturile doi și trei au aparținut studenților băimăreni cei care s-au impus cu un simetric 25-18.
Dejenii, conduși de pe banca tehnică de Ovidiu Tamaș, au reușit să ducă meciul în setul cinci după ce au închis setul patru cu 25-21.
În setul decisiv ambele formații au mers cap la cap până spre borna zece, moment în care băimărenii lui Marius Botea – Sorin Pop – Gheorghe Socaciu au forțat impunându-se pe set cu 15-12, și la general cu 3-2.
Pentru Știința Explorări Baia Mare urmează o săptămână de foc, cu o dublă contra formației Rapid București, miercuri 8 noiembrie, începând cu ora 17.00, acasă în returul din Cupa României, urmat sâmbăta viitoare cu o confruntare în Giulești, într-un joc din cadrul etapei cu numărul cinci.
Alin BOŢIOC
- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut