Stațiunea Izvoare găzduiește Maramureș Rookie Fest 2023

3 minute de citit
- Publicitate -

Maramureș Rookie Fest , etapă din circuitul mondial World Rookie Tour , își deschide porțile pentru toți iubitorii de snowboard și schi, în intervalul 02 – 05 Februarie 2023 !

Aflat la cea de-a 2-a ediție , etapa desfașurată în stațiunea Izvoare, comuna Desești din județul Maramureș, aliniază la start peste 100 de sportivi de top , din 12 țări ca : Austria, Germania, Ungaria, Polonia , Cehia, Slovenia, Slovacia, Bulgaria , Ucraina , Serbia , Olanda și bineințeles România .

Organizatorul evenimentului este ACS Extrem Rivulus din Baia Mare , unic reprezentant al World Snowboard Federation în România. Evenimentele marca Extrem Rivulus, permit tuturor sportivilor și iubitorilor de adrenalină să participe la concursuri oficiale (cu punctaj WSPL și FIS), alături de cele mai mari nume din clasamentele mondiale . Este o șansă unică pentru amatori de a arăta ce pot , circuitul WRT fiind singurul circuit mondial care permite participarea tuturor sportivilor ( legitimați sau nu ) . Bineînțeles concurența este foarte mare, sportivii se luptă pentru punctaj, clasare cât mai bună în clasamentul mondial, lucru care asigură un show adevărat. Circuitul WRT se adresează tinerilor atleți cu varsta sub 19 ani , și se împarte pe 2 categorii de vârstă : groms – sportivi sub 15 ani, baieți și fete și rookies – sportivi sub 19 ani, băieți și fete. Pe lângă premiile extrem de consistente pentru câștigători ( premii în valoare de 25.000 euro) , primii 3 clasați la fiecare categorie se vor califica automat la Finalele Circuitului Mondial WRT , la Kaprun în intervalul 19-25 Martie pentru snowboard , respectiv la Madonna di Campiglio în intervalul 26- 30 Martie pentru freeski, având cazarea și taxa de participare plătită!

Doritorii se mai pot înscrie la concurs pe www.extremrivulus.ro !

Atleții vor veni la Izvoare începand de Joi, 02.02,2023 , vineri având loc antrenamentele oficiale , iar sâmbătă 03.02 concursul propriu-zis , premierea și party atât pe pârtie cât și în Izvoare Resort, Poiana Soarelui. Haideți să vedeți adevăratul spectacol sportiv și să vă distrați cu muzică, DJ, și special guest Unguru’Bulaaaan !!!

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut