Sportivi băimăreni au ieșit victorioși în cadrul unei mari promoții profesioniste de sporturi de contact din România

2 minute de citit
- Publicitate -

În acest weekend a avut loc în Satu Mare UFT 11 – Ultimate Fighting Tournament, una dintre cele mai mari promoții profesioniste de sporturi de contact din România, unde au fost prezenți luptători atât de la noi din țară, cât și din străinătate. Alpha MMA Academy Baia Mare a fost reprezentată de 4 sportivi, aceștia fiind următorii: Kevin Tunyogi, Laurentiu Fatiol, Sorin Terec și Matei Floristeanu, toți fiind la debut.

În deschidere au avut loc 2 lupte pe reguli de MuayThai, iar în prima luptă Laurențiu Fatiol reușește să se impună categoric în fața unui adversar mult mai experimentat care este component al lotului național, însă acest lucru nu l-a intimidat pe sportivul băimărean, câștigând prin unanimitate 3-0. În cea de-a doua luptă, tot pe reguli de MuayThai, sportivul Matei Floristeanu a luptat împotriva unui luptător clujean în vârstă de 32 ani. Matei a fost la limita victoriei, reușind un meci spectaculos, însă din păcate rezultatul a fost Split Decision 2-1 pentru adversar.

Odată cu terminarea luptelor de MuayThai se face trecerea la Kickboxing unde Kevin Tunyogi l-a întalnit pe experimentatul Alexandru Stan, acesta având peste 10 meciuri la profesioniști, însă Kevin fiind un tânar însetat după victorie încă din prima repriză, acesta a câștigat categoric prin decizie unanima 3-0.
În MainEventul galei (Evenimentul Principal) pentru centura categoriei +95 kg MMA, a fost prezent Sorin Terec care a luptat împotriva bine cunoscutului Bunea Izidor, pentru acesta fiind meciul de retragere, în timp ce pentru sportivul băimărean fiind debutul. Aici experiența și-a spus cuvântul, iar Izidor s-a impus, însă acest lucru nu l-a demoralizat pe Sorin, având în vedere diferența de experiență dintre cei doi, Sorin fiind deja un câștigator acceptând acest meci.
„Per total sunt mulțumit de rezultatele sportivilor noștri, să nu uităm că au fost la debut într-o gală profesionistă, sunt încă tineri, dar au dat dovadă de dorință și totodată au adus 2 victorii importante pentru Baia Mare.”, a spus antrenorul Ionuț Rogoz.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut