Spectacolul manifest antidrog „Te iubesc, SMM!” revine în Baia Mare

1 minute de citit
- Publicitate -

Spectacolul manifest antidrog Te iubesc, SMM! revine în forță la Baia Mare în luna martie! Următoarea reprezentație este programată SÂMBĂTĂ, 16 MARTIE de la ora 19.00 la Teatrul de Păpuși Baia Mare, strada Dacia nr. 3!

Tinerii sunt așteptați alături de părinți și profesori să ia parte la o experiență unică care mai mult ca sigur va produce schimbări majore în mentalitatea acestora! Spectacolul face parte din campania Generația fără droguri: Copiii noștri, Viitorul nostru care prin structura și modul în care este gândită își propune să ofere tinerilor o experiență complexă cu privire asupra abuzului de substanțe.

Spectacolul regizat de Dragoș Călin are o durată de aproximativ 50 de minute și este construit într-o formulă care se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Actorul Vali V. Popescu interpretează cu multă emoție și umor povestea reală a lui Răzvan Dan Dragu care la finalul reprezentației preia scena și răspunde într-o manieră cât mai onestă celor mai incomode întrebări!

Biletele sunt disponibile online prin link-ul: https://www.entertix.ro/bilete/21462/te-iubesc-smm-spectacol-manifest-antidrog-16-martie-2024-sectia-de-papusi-a-teatrului-municipal-baia-mare.html

Echipa proiectului vă invită să le fiți alături fiind convinși că împreună putem genera o generație fără droguri!

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut