Spectacolul FRESH AIR, regia Pep Vila la Colonia Pictorilor

2 minute de citit
- Publicitate -
Vineri, 16 iunie, de la ora 18.00, Compania Anna Confetti din Spania va susține la Colonia Pictorilor, spectacolul FRESH AIR, regia Pep Vila.
Spectacolul face parte din selecția Festivalului Internațional de Teatru Atelier, ediția 29, organizat de Teatrul Municipal Baia Mare și Asociația Culturală Atelier 92, cu sprijinul financiar al Consiului Local Baia Mare, Consiliului Județean Maramureș, Ministerului Culturii și Clubului Rotary Baia Mare.
FRESH AIR ne aduce față în față cu trei personaje foarte simpatice care ies să se bucure de aerul curat, cu un scaun uriaș. Scene cotidiene și în același timp suprareale, care au capacitatea de a genera imagini foarte comice cu foarte puține cuvinte. Spectacolul este inspirat de bunicile care în nopțile de vară ieșeau (și încă o mai fac în unele orașe) să respire aer curat și să comenteze anecdotele zilei, unde orice eveniment cotidian ar putea deveni o poveste grozavă. A la Fresca se dorește să fie o revendicare a spațiului stradal ca spațiu al tuturor pentru tineri și bătrâni, un spațiu de relaționare, de împărtășit… pe scurt, de locuit în el…Și străzile vor aparține mereu vecinilor!
Prețul unui bilet este 25 lei.
Biletele se pot achiziționa de la casieria Teatrului Municipal Baia Mare, între orele 16.00 și 22.00 sau de la Colonia Pictorilor înainte de începerea spectacolului.
- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut