Șoseaua de centură, tot mai aproape de realizare în Borșa

1 minute de citit
- Publicitate -

În Borșa va fi realizată un drum de centură care se va întinde pe o lungime de peste 6 kilometri și care va conține inclusiv patru poduri noi.

„Scoatem traficul greu de pe DN 18 din Borșa și îl deviem pe șoseaua de centură. Traseul drumului propus va avea o lungime de 6,4 km, va începe din DN18 în zona podului existent peste râul Vișeu (Str. Dragoș Vodă) și se termină în DN18 (str. Victoriei), în apropierea străzii Gruiul lui Dan.

Acesta se conturează, în principal, pe malul stâng al râului Vișeu, pe care îl traversează prin poduri noi, în zona de început și la finalul traseului. Astfel, proiectul include patru poduri noi peste râul Vișeu, două pentru drumul de centură și două pentru asigurarea unor conexiuni intermediare (drumuri de legătură pentru accesibilizarea centurii dinspre orașul Borșa) între DN18 și drumul nou de centură. Pentru asigurarea gabaritului se vor amenaja ziduri de sprijin din beton armat și/sau gabioane acolo unde acestea sunt necesare”, a spus Sorin Timiș, primarul orașului Borșa.

- Publicitate -
TAGGED: , ,
Share this Article
Sari la conținut