Șoferii băuți, drogați sau fără permis, care produc accidente mortale, vor face automat închisoare

1 minute de citit
- Publicitate -

Premierul României a reamintit că odată cu promulgarea Legii Anastasia, șoferii care conduc băuți, drogați sau fără permis auto și produc accidente mortale nu mai scapă de închisoare.

„Nu există nicio scuză pentru un șofer care se urcă la volan fără permis, sub influența alcoolului sau a substanțelor psiho-active și curmă o viață! De aceea, odată cu promulgarea Legii Anastasia, inițiată de PSD, o astfel de faptă se va pedepsi cu închisoare, fără ca instanța să poată dispune suspendarea pedepsei sub supraveghere. Mai puține accidente rutiere! Mai multe vieți salvate!”, a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook.

„Legea este concepută să prevină, să limiteze dramele rutiere şi să conştientizeze asupra consecinţelor punitive ale teribilismului la volan. (Legea) Anastasia are grijă de vieţile noastre de dincolo de moarte. Criminalii şoselelor merg la închisoare. Nicio instanţă din România nu îi va mai putea condamna cu suspendare pe cei care ucid oameni pe drumurile ţării urcaţi băuţi, drogaţi sau fără permis la volan”, a declarat recent și senatorul Robert Cazanciuc.

- Publicitate -
TAGGED:
Share this Article
Sari la conținut